Dom-Market.com
Актуальную цену и наличие уточняйте у менеджера
(067) 652-44-51 (050) 364-30-05
Корзина 0 0 грн.

Доставка
наложенным платежом

Доступные
способы
оплаты

Свыше
6 000+
товаров

Обирай свій Colombo

test test 1 февраля 2024

Colombo - втілення сучасних технологій

Дверні ручки Colombo виробляються з використанням робототехніки. Кожен процес виконується з виключною точністю. А застосування електронних технологій виключає вплив людського фактора. Розробники досягли такого рівня, що дверні ручки Colombo не провисають. Вони оснащені обертовою пружиною, поміщеною в вакуумний корпус. Така конструкція забезпечує тиху роботу фурнітури. Тобто дверна ручка навіть після декількох років не буде скрипіти. Зацікавило? Тоді обов'язково варто замовити дверні ручки, щоб переконатися в їх якості. Тим більше що це можна зробити з будь-якої точки України. Для мешканців Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси та інших міст діє послуга доставки поштою та іншими службами.

Дверні ручки Colombo відтілюють ідею розробників щодо казкового поєднання високої якості і доступної ціни. Ці аксесуари виготовляються з таких матеріалів, як, наприклад, хромована металева і достатньо екзотична деревина або венеціанське скло. У будь-якому випадку, фурнітура залишається зразком якості та стилю.

Ручки Colombo відрізняються за модифікацією за кількома ознаками:

  • матеріал;
  • метод технологічної обробки;
  • колірна палітра.

Базова конструкція залишається незмінною, що допомагає тримати планку якості на належному рівні. Дверні ручки Colombo, купити які можна за допомогою інтернет-магазину "ДОМ МАРКЕТ", ідеально підходять для творчих особистостей та любителів експериментів з дизайном інтер'єру. Вартість, вказана в каталозі, повністю відбивається, оскільки такі аксесуари практично вічні. Звичайна дверна фурнітура, яка коштує дешево, з часом починає скрипіти, втрачає привабливість або навіть повністю виходить з ладу. Вироби бренду Colombo служать вірно і правдиво впродовж багатьох років. Такий тривалий термін служби можливий завдяки особливим виробничим технологіям. Наприклад, дверні ручки Colombo мають гарантію на покриття до 30 років. Тобто бронза, позолота або хром довго будуть сяяти так само, як і в перший день після установки. Така тривала гарантія - унікальна пропозиція на ринку фурнітури.

Дверні ручки

Дверні накладки

Аксесуари від Colombo настільки різноманітні, що їх неможливо вмістити в один єдиний ряд, просто розділяючи їх за застосуванням. Тому фахівці компанії вирішили створити різні колекції для кожного виду аксесуарів. В межах кожної колекції Colombo розроблено асортимент, охоплюючий всі сфери використання. Дизайнери працюють над кожною лінією, надаючи кожній колекції унікальність та неповторність. Обираючи аксесуари від Colombo, ви додаєте своєму дому вишуканий стиль та якісне обладнання, яке протягом тривалого часу забезпечить безперебійну роботу, одночасно радуючи вас своєю красою і вишуканістю.

Аксессуари для ванної кімнати