Про "DOM-MARKET"

test test 2 февраля 2024

Інтернет-магазин товарів для дому "DOM-MARKET"

Магазин товарів для дому "DOM-MARKET" стане вашим надійним помічником в оформленні затишного будинку, кафе, ресторану чи готелю. На сторінках нашого сайту ви знайдете все необхідне для створення комфортного та затишного дому. Починаючи від ассортименту дверної фурнітури та товарів для дому, без яких важко уявити комфортне та ергономічне приміщення.

В нашому магазині . Ми пропонуємо широкий асортимент товарів, які допоможуть вам прикрасити ваш будинок, зробити його більш функціональним та забезпечити комфорт для всієї родини.

Наші переваги:

  • Великий вибір товарів для будь-якого стилю та смаку.
  • Конкурентні ціни та акції для постійних клієнтів.
  • Зручна доставка по всій країні.
  • Професійна консультація та підтримка покупців.

Наші категорії товарів включають:

  • двері та фурнітуру для дверей;
  • меблева фурнітура;
  • віконну фурнітуру;
  • кухонне приладдя;
  • товари для облаштування санвузла у громадських закладах;
  • аксесуари для ванної;
  • системи зберігання.

Зробіть свій дім щасливим разом з "DOM-MARKET"!

Ми пропонуємо лише якісну фірмову продукцію від відомих виробників. Всі товари для дому відрізняються міцністю, довговічністю та привабливим дизайном.

Наш асортимент
Товари, представлені в онлайн-каталозі, порадують навіть найвибагливішого покупця. Ми маємо багаторічний досвід співпраці з відомими виробниками з Італії, Іспанії, Португалії, Чехії та Китаю та пропонуємо тільки якісну продукцію за доступною ціною. Вам не доведеться бігати магазинами і шукати різні товари на численних сайтах. Все, що потрібно, ви знайдете у нас. Ми постійно розширюємо асортименти, щоб кожен клієнт міг знайти в «Дом-маркет» все необхідне. Усі позиції зручно розподілені на окремі категорії каталогу, щоб знайти товар було просто. Якщо у вас залишилися питання чи сумніви, наші менеджери завжди готові допомогти вам зробити правильний вибір. 

В асортименті ви знайдете:

Дверна фурнітура
Фірмова фурнітура дверей не тільки доповнить дизайн дверного полотна і стане його прикрасою. Правильно вибрані замки та ручки забезпечать зручність користування дверима та безпеку вашого будинку.

Ми реалізуємо міцні та надійні замки, дверні ручки, петлі, очі та інші аксесуари для вхідних та міжкімнатних дверей. У нас ви зможете купити товари для дому з гарантією якості, які вам прослужать не один рік.

Меблева фурнітура
Наш магазин, де представлено все для дому, пропонує великий вибір ручок, петель та інших додаткових аксесуарів для меблів. Фурнітура для меблів забезпечує повноцінне функціонування меблевих конструкцій, є їх декоративним елементом.

Вибираючи ручки для меблів, необхідно звертати увагу на декор, зручність, якість. Крім ручок для гарнітурів ми пропонуємо кріплення, петлі, болтики та інші додаткові деталі, які забезпечать повноцінне функціонування різних меблевих конструкцій.

Товари для ванної та кухні
Аксесуари для ванної кімнати – це дрібниці, які забезпечать зручність кімнати, гармонійно доповнять інтер'єр. У нашому інтернет-магазині товарів для дому ви зможете вибрати якісні та красиві:

  • дзеркала;
  • мильниці та дозатори для мила;
  • сушарки для рук;
  • тримачі рушників та гачки;
  • папероутримувачі;
  • склянки для щіток.

Це далеко не всі аксесуари для ванної кімнати, які представлені в нашому каталозі. Полиці, цебра, вішалки і навіть меблі - нас ви знайдете все, що потрібно і за найкращою ціною.

Кухня стане набагато зручнішою, якщо ви придбаєте для неї фурнітуру та аксесуари у нашому магазині. Корисні та приємні дрібниці, такі як полички, відра, вішалки, роздавачі серветок, стануть незамінними помічниками на кухні, зробивши процес готування легшим та приємнішим.

Чому варто купувати товари для дому?
Робити покупки у нас вигідно та зручно. Все для дому, в нашому інтернет-магазині, це великий вибір високоякісної продукції відомих брендів. Основними перевагами співпраці з нами є:

  • широкий та різноманітний асортимент;
  • невисокі ціни;
  • гнучка система оплати;
  • швидка доставка по всій Україні.

Наші менеджери допоможуть обрати потрібні та симпатичні дрібниці для вашого будинку, кафе чи готелю, а в каталозі можна побачити короткий опис та фото кожного товару.

Акції та розпродажі
Перед тим як почати перегортати сторінки каталогу, зайдіть у розділ акцій та розпродажів. Тут ви зможете придбати потрібні товари на вигідних умовах. Регулярно на сайті проходить акція «Товар тижня», а також розпродаж аксесуарів та фурнітури.

Як зробити замовлення та куди ми доставляємо?
Щоб замовити товар, заповніть заявку на сайті або зв'яжіться з нашими менеджерами. Досвідчені фахівці уточнять усі нюанси, порахують вартість та запропонують можливі варіанти оплати. Ми доставляємо товари для дому по Україні службами Нова Пошта та Делівері. Можливий і самовивіз із фірмового магазину «Секрет» у Дніпрі. Швидкість доставки залежить від того, яку кур'єрську службу ви оберете.

Вашу покупку буде відправлено протягом 1-2 робочих днів після замовлення. При отриманні обов'язково перевірте цілісність упаковки та товару, комплектацію та повідомте менеджерам магазину у разі виявлення недоліків.

Для питань і консультацій, звертайтеся до нашої служби підтримки за телефоном (067) 652-44-51; (050) 364-30-05 або електронною поштою info@dom-market.com.

Робіть свій дім кращим з інтернет магазином "ДОМ Маркет"!

Читать далее →

Аксессуари для кухні Arino

test test 1 февраля 2024

Кухонний посуд від виробника ARINO.


Посуд грає важливу роль у житті сучасної людини, дозволяючи готувати їжу або зберігати продукти для подальшого вживання. Перелік необхідних посудин у кожному конкретному випадку буде своїм, оскільки в даному випадку слід враховувати індивідуальні потреби. Посуд допомагає в повсякденному житті, створюючи додатковий комфорт і затишок. Обрати красивий кухонний набір на подарунок або оновити свій власний арсенал інструментів для готування смачної їжі буде легко.

Доступна і якісна кухонна посуда Якісна кухонна посуда в Україні у нашому каталозі представлена наступними товарними групами:

Ми прагнемо запропонувати нашим клієнтам вибір серед різних виробників, а також продукцію будь-якої форми, розміру і кольору. Консультанти завжди до ваших послуг і допоможуть знайти варіант, який підійде саме для вас. Кухонне приладдя може бути вибране під будь-який бюджет. Посуд для кухні відрізняється такою неймовірною різноманітністю, що навіть досвідченим користувачам буде важко швидко визначитися з підходящим варіантом. Під час придбання нових предметів для кухні звертайте увагу на матеріал, використаний при виробництві.

Алюміній залишається одним із найбільш востребованих матеріалів серед виробників кухонного приладдя. Перевагою металу є його практичність і легкість. Щоб не помилятися в виборі, віддавайте перевагу варіантам, які відрізняються найтовстішими і міцними стінками. Для виробництва використовують емальовану або нержавіючу сталь. Перший варіант дозволяє зменшити витрати, а також надає виробам унікальний зовнішній вигляд. Емальована посуда для кухні чудово підходить для приготування гарячих страв.

Нержавіюча сталь є більш довговічним матеріалом. Якщо покриття виявиться достатньо товстим, такі кухонні приладдя будуть служити роками. Доглядати за нержавіючою посудою просто, а її поверхня запобігає появі бактерій. Якщо ви прагнете придбати посуду, обов'язково зверніть увагу на вироби, виготовлені з скла. Вони користуються великою популярністю завдяки прозорій структурі матеріалу, що дозволяє бачити вміст або спостерігати за процесом приготування. Якщо скляна посуда використовується для готування, то краще використовувати вогнетривке скло.

Посуд також можна купити в Києві та Дніпрі з пластику. Схожі вироби відрізняються привабливим зовнішнім виглядом і тривалим строком придатності. Вони чудово підходять для зберігання продуктів, а також приготування салатів та інших страв. Ключовим моментом є вибір якісного пластику, який не виділятиме токсинів під час нагрівання. Саме таку посуду ви зможете купити в інтернет-магазині "Дом-маркет". Ми завжди раді запропонувати вам найбільш привабливі умови для співпраці.

Яка вартість посуду в інтернет-магазині "Дом-маркет"? Приладдя для кухні дозволяє приготувати страви, які користуються попитом серед домушніх та приємно дивують гостей. Сьогодні кухонну посуду можна замовити прямо з власної квартири, для чого вам достатньо відвідати наш сайт і залишити тут заявку. Спеціалісти компанії мають багаторічний досвід, тому завжди готові допомогти вам підібрати підходящу продукцію. Ми можемо запропонувати купити посуду за цінами, які приємно здивують будь-якого клієнта в Україні. Каталог часто поповнюється новими товарами для дому, які відрізняються високою якістю.

Наші клієнти завжди можуть бути впевнені в винятковому рівні сервісу, якщо вирішать скористатися каталогом інтернет-магазину. Кухонна посуда буде відправлена будь-яким для клієнта зручним способом з урахуванням ваших додаткових побажань. Спеціалісти готові відповісти на питання клієнта і допоможуть вам знайти потрібний товар серед великого асортименту варіантів.

Купити посуд буде максимально просто, оскільки в нашому асортименті представлено більше 10 000 одиниць продукції. Ви можете вибрати між преміум-сегментом і економ-класом. Якщо ціна на посуд є важливим критерієм вибору, ми завжди готові надати допомогу, щоб вам не довелося витрачати зайвий час на пошук. Оперативна доставка стає можливою завдяки наявності обширного складу, що дозволяє підкріпити пропозицію на сайті великими запасами товарів. Якісна посуда в Україні в каталозі стала доступною завдяки співпраці з перевіреними постачальниками, які гарантують високу якість своєї продукції. Перед її додаванням на сайт ми обов'язково перевіряємо сертифікати товару самостійно.

Перейти до категорії

Читать далее →

Обирай свій Colombo

test test 1 февраля 2024

Colombo - втілення сучасних технологій

Дверні ручки Colombo виробляються з використанням робототехніки. Кожен процес виконується з виключною точністю. А застосування електронних технологій виключає вплив людського фактора. Розробники досягли такого рівня, що дверні ручки Colombo не провисають. Вони оснащені обертовою пружиною, поміщеною в вакуумний корпус. Така конструкція забезпечує тиху роботу фурнітури. Тобто дверна ручка навіть після декількох років не буде скрипіти. Зацікавило? Тоді обов'язково варто замовити дверні ручки, щоб переконатися в їх якості. Тим більше що це можна зробити з будь-якої точки України. Для мешканців Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси та інших міст діє послуга доставки поштою та іншими службами.

Дверні ручки Colombo відтілюють ідею розробників щодо казкового поєднання високої якості і доступної ціни. Ці аксесуари виготовляються з таких матеріалів, як, наприклад, хромована металева і достатньо екзотична деревина або венеціанське скло. У будь-якому випадку, фурнітура залишається зразком якості та стилю.

Ручки Colombo відрізняються за модифікацією за кількома ознаками:

  • матеріал;
  • метод технологічної обробки;
  • колірна палітра.

Базова конструкція залишається незмінною, що допомагає тримати планку якості на належному рівні. Дверні ручки Colombo, купити які можна за допомогою інтернет-магазину "ДОМ МАРКЕТ", ідеально підходять для творчих особистостей та любителів експериментів з дизайном інтер'єру. Вартість, вказана в каталозі, повністю відбивається, оскільки такі аксесуари практично вічні. Звичайна дверна фурнітура, яка коштує дешево, з часом починає скрипіти, втрачає привабливість або навіть повністю виходить з ладу. Вироби бренду Colombo служать вірно і правдиво впродовж багатьох років. Такий тривалий термін служби можливий завдяки особливим виробничим технологіям. Наприклад, дверні ручки Colombo мають гарантію на покриття до 30 років. Тобто бронза, позолота або хром довго будуть сяяти так само, як і в перший день після установки. Така тривала гарантія - унікальна пропозиція на ринку фурнітури.

Дверні ручки

Дверні накладки

Аксесуари від Colombo настільки різноманітні, що їх неможливо вмістити в один єдиний ряд, просто розділяючи їх за застосуванням. Тому фахівці компанії вирішили створити різні колекції для кожного виду аксесуарів. В межах кожної колекції Colombo розроблено асортимент, охоплюючий всі сфери використання. Дизайнери працюють над кожною лінією, надаючи кожній колекції унікальність та неповторність. Обираючи аксесуари від Colombo, ви додаєте своєму дому вишуканий стиль та якісне обладнання, яке протягом тривалого часу забезпечить безперебійну роботу, одночасно радуючи вас своєю красою і вишуканістю.

Аксессуари для ванної кімнати

Читать далее →

​Колекція Arino Rombo Black — стиль у чорному кольорі ?

test test 1 февраля 2024

Колекція Arino Rombo Black — стиль у чорному кольорі ?

Такі прості, але такі потрібні для оптимізації простору.

✔️ В наявності:

▪️ підставка під кухонне приладдя;
▪️ кошик для фруктів;
▪️ підставка-тримач паперових рушників;
▪️ підставка для серветок;
▪️ підставка під гаряче.

Виготовлені зі сталевого дроту, тому стійкі до падінь, деформації та корозії. Витримують перепади температур та постійну підвищену вологість.

☝️І тому Arino Rombo Black — ідеальне рішення для кухні.

? Замовляйте аксесуари за кращими цінами на сайті магазину: https://bit.ly/3n4l8tI

Читать далее →

Дверні доводчики ISEO

test test 1 февраля 2024

?Доводчики ISEO - безаварійна робота на довгі роки, що підтверджує виробник.

Пропонуємо три популярні моделі IS 10/IS 50/IS 65, кожна з яких має робочий ресурс понад 500 000 циклів, здатна працювати в діапазоні температур від -15°C до +40°C та витримувати навантаження 80-100 кг залежно від обраної моделі.

☝️Наявність доводчика гарантує додатковий клімат контроль в приміщенні, відсутність протягів та потрапляння сторонніх речовин ззовні.

Доводчики ISEO дозволяють регулювати швидкість закриття дверей (180º-15º).

Моделі оснащені стандартним важелем та зі слайдовою тягою, а також мають спеціальні клапани, які дозволяють регулювати зусилля закривання (EN), або навіть затримку закриття (DC).

Усі моделі доступні до замовлення у 3 кольорах - білий, чорний та сріблястий.


https://dom-market.com/ua/category/dvernye-dovodchiki/

Читать далее →

Гачки для ванної кімнати та гардеробу

test test 1 февраля 2024

.


Гачки стали популярними аксесуарами для сучасних ванних і душових кімнат, особливо тоді, коли потрібно оптимізувати простір і розподілити предмети. Довгий час існувала проблема з розміщенням рушників, одягу та халатів під час використання ванни чи душу. Розміщення їх на підлозі чи борту призводило до високої ймовірності їхнього намокання, що ускладнювало подальше використання. Ефективним рішенням цієї проблеми стало використання гачків, які можна було легко вбити в стіну чи прикріпити за допомогою цвяхів або скоб. Ці предмети різної форми могли надійно утримувати речі, утримуючи їх від бризок води. З часом це перетворилося на окремий декоративний аксесуар, який володіє не лише практичною, але і декоративною цінністю. Декоративні гачки також широко використовуються на кухнях для підвішування підручних речей, кухонного посуду та рушників.

Вішалки вирізняються різнобарв'ям, і серед найбільш популярних кольорів можна відзначити хром, чорний, білий і золотий. Вироби представлені у різноманітних формах, які обумовлені концепцією дизайнера. Стилізація може відповідати дизайну ванної кімнати, включаючи класику, лофт, мінімалізм, модерн та сучасний стиль. 

Для виготовлення гачків для ванної кімнати використовують різноманітні матеріали залежно від дизайну, функціональності та бюджетних обмежень. Найпопулярніші матеріали:

  • нержавіюча сталь (хромована або нержавіюча): Забезпечує міцність і високий ступінь стійкості до корозії. Часто використовується у сучасних і класичних дизайнах.
  • Металеві сплави: Використовують алюміній, латунь або інші металеві сплави для легкості та естетичності. Часто обробляються різними покриттями, такими як хром або нікель.
  • Пластик: Легкий матеріал, доступний у різних кольорах і формах. Він може використовуватися для створення бюджетних або дитячих варіантів гачків.
  • Комбіновані матеріали: Гачки можуть бути створені з комбінації різних матеріалів, наприклад, металеві деталі з  пластиковими елементами.

Щоб у вашій ?ванній кімнаті все було на своїх місцях та в зручному доступі, доповнюйте її надійними помічниками від Arino та Trento.

ТОП ТОВАРІВ та ЦІНИ на крючки та вішалки.

Найпопулярніші товари:

Найдешевші товари:


Читать далее →

Латунні ручки Buonelle серії Urban

test test 26 января 2024


Якість та стиль у ручках Buonelle

Buonelle — італійський бренд, який пропонує якісні оригінальні колекції дверної фурнітури. Створюючи стильний та сучасний інтер'єр, вибір дверних ручок стає ключовим елементом, що додає естетичний шар і підкреслює загальний дизайн приміщення. Стильні та надійні латунні ручки Buonelle серії Urban розроблені з урахуванням не лише естетичних вимог, але й високих стандартів якості та функціональності. Вони витончено поєднують сучасні матеріали та форми, щоб ідеально вписатися в будь-який інтер'єрний стиль.Стильні та надійні ручки, що доповнять ваш інтер’єр.


Серія Urban - виклик сучасності, втілення фантазії та власного оригінального стилю.

Латунні ручки Buonelle серії Urban мають:

  •  якісне багатошарове гальванічне покриття;
  •  незвичайні дизайнерські форми;
  •  трьохвиткову пружину, що гарантує м’яке натискання;
  •  вартість ручок на 30% нижче, ніж у аналогічних моделей.

Ручки Buonelle мають діаметр розети 52 мм, а довжину натискної частини 137 мм, накладний тип монтажу.

В стандартній комплектації до ручок додаються всі необхідні для складові для їх встановлення.
Стильне рішення - прості кольори.

Серія Urban представлена у 5 кольорах:

  • чорний;
  • полірована латунь;
  • полірований хром;
  • антична бронза;
  • полірований никель.
Переглянути Переглянути Переглянути
Переглянути
Переглянути


☝️Багатошарове гальванічне покриття забезпечує стійкість кольору на довгі роки.
Особливості такої технології не дадуть зіпсуватися покриттю, незважаючи на будь-які чиники.

? Замовляйте сучасні дверні ручки Buonelle за кращими цінами на сайті магазину dom-market.com

Або в наших менеджерів:
? +38(067)652-44-51
? +38(050)364-30-05

Читать далее →

ТОРНАДО СУПЕРСЕЙЛ|Стартує одразу 10 акцій

test test 2 февраля 2023

Читать далее →

Найкращі пропозиції для комплектації ванних кімнат

test test 6 июля 2022
Читать далее →

Колекція Mood від Colombo Design

test test 15 июня 2022
Читать далее →