Dom-Market.com
Актуальную цену и наличие уточняйте у менеджера
(067) 652-44-51 (050) 364-30-05
Корзина 0 0 грн.

Доставка
наложенным платежом

Доступные
способы
оплаты

Свыше
6 000+
товаров

Яскраві аксесуари MOOD для ванної кімнати

test test 9 ноября 2021

.

Як аксесуари для ванної кімнати впливають на наші емоції?

З чого починається ранок кожного з нас, звісно з ванної кімнати, настрій також формується там. Коли все на своїх місцях та під рукою, ранкові гігієнічні процедури проходять швидко та легко, заощаджуючи час.

Для підвищення комфортабельності кімнати, слід використовувати якісні аксесуари для ванної. На сайті інтернет-магазину Дом-Маркет ви маєте можливість підібрати вироби від провідного європейського бренду Colombo, що гарантує італійську якість та вишуканість дизайну.

Обирайте потрібні аксесуари в нашому зручному каталозі, порадуйте себе та рідних.

.

Аксесуари для ванної кімнати Trenta Mood від Colombo Design - тридцять настроїв, мінімалізм з яскравим обличчям

Для виготовлення продукції Colombo використовує якісні матеріали в тандемі з нестандартними дизайнерськими рішеннями. Власне, такий підхід дозволив створити неперевершену колекцію аксесуарів Trenta Mood.

В чому її особливість?

Використання гами, що не обмежена стандартними кольорами, відкриває можливість втілити в життя будь-яку, навіть найсміливішу фантазію, оформлення інтер’єру, ванної кімнати. Кольори прямо пропорційно впливають на емоційний стан та настрій кожної людини. Обирайте стильні аксесуари для ванної кімнати в наступних кольорах:

  • Жовтий лимон - колір гарного настрою, який мимоволі викликає посмішку на обличчі;
  • Зелений лайм - надає спокій та рівновагу, позбавляє від метушні та переживань;
  • Голубий океан - викликає відчуття розслабленості та безтурботності;
  • Бронза - помірний колір, що знімає стрес, надає впевненості та врівноваженості;
  • Помаранчевий - гарячий колір, несе тепло та радість;
  • Червона полуниця - додає впевненості, сили та пристрасті;
  • Фіолетовий - мало хто знає про можливості даного кольору, підвищувати працездатність та насичувати життєвою енергією.

Створити гарний настрій зранку просто, достатньо замовити колекцію аксесуарів від Colombo Design в інтернет-магазині Dom-Market. Обирайте колір який відповідає вашим вподобанням, щоб довершити дизайн санвузла.

.

Корисні функції аксесуарів Colombo Design колекції Trenta Mood

Роль аксесуарів для ванної кімнати, часто залишається недооціненою, щоб цього не трапилось і на цей раз, розглянемо детально, корисний функціонал невеликих, на перший погляд, виробів.

Похід в кімнату особистої гігієни повинен відбуватися у супроводі:

  • Дозатору рідкого мила - дозволяє швидко наносити потрібну кількість засобу, значно скорочує його кількісні витрати.
  • Мильниці - аксесуари для зберігання мила, захищають його від розмокання, гарантують зручні умови користування;
  • Стаканчики для щіток - важливо, щоб засоби особистої гігієни перебували в захищеному, надійному місці. Це зводить до нуля потрапляння на них шкідливих бактерій, що гарно впливає на ваше самопочуття та здоров’я.

Тож аксесуари для ванної кімнати Trenta Mood від Colombo Design, здатні не просто милувати очі, а ще й бути надійними та корисними помічниками, що настрій піднімуть, час заощадять та здоров’я збережуть.

.

Купити кольорові аксесуари для ванної кімнати без надмірних зусиль

Коли дивишся на колекцію Colombo Trenta Mood, доступну на ринку України в восьми кольорах та покликану створити вам гарний настрій, так і хочеться вже скоріше придбати стильні аксесуари собі.

А зробити це можливо швидко та легко, скориставшись зручним сайтом нашого інтернет-магазину Дом-Маркет. Консультанти якого, завжди допомагають підібрати оптимальні для вашого інтер’єру варіанти. Аксесуари для ванної кімнати купити легко скориставшись зручним каталогом. Доставка здійснюється в Київ, Запоріжжя, Дніпро та будь-яке інше місто України, в заздалегідь обумовлені стислі терміни.

Висока якість матеріалів, які використовує Colombo Design для виготовлення продукції, гарантують надійність колекції аксесуарів Trenta Mood Collection, що слугуватимуть вам до 10 років.